Beheer kosten, bereik doelen

Producenten van voeder en voedsel hebben geen makkelijke job. Of je nu betrokken bent bij het groeien en verwerken van grondstoffen of het produceren van voedsel, kostenbeheer is een uiterst belangrijk gegeven. Zelfs de kleinste variatie kan dramatische effecten hebben voor de totaalwinst van een bedrijf. Oneindig veel inspanningen werden al geleverd om de kosten te stabiliseren voor boeren, kwekers en voederproducenten. Adifo moest uiteraard een oplossing aanbieden.

Adifo dient de specifieke noden van de internationale supply chain. Het bedrijf biedt gebruikers de mogelijkheid om de volatiliteit van de huidige markten te controleren en zich daaraan aan te passen. Adifo houdt rekening met elke factor; of de prijs nu wordt beïnvloed door het weer, problemen met personeel, politieke beslissingen, bedreigde tarieven of het aanslepende GMO debat. Nieuwe technologie moet zich echter uitbreiden over de hele supply chain, van zaad producenten tot broeikas beheer, van ‘vertical farming’ tot waterbeheer, en van voederformulatie tot de levering van boodschappen door ‘autonome wagens’.

Tracking global price indicators

Adifo's ERP oplossing

Adifo Software heeft de juiste enterprise resource planning (ERP) oplossingen om voeder- en voedselproducenten en handelaars te assisteren en hen te laten bloeien in deze moeilijke, maar toch ook opwindende tijden. Met ERP software die werd ontworpen om de strategische planning te vergemakkelijken, brengt Adifo het vermogen om prognoses te maken naar een nieuw niveau. Dit maakt het gebruikers mogelijk om snel te reageren op snel veranderende condities.

We onderscheiden ons van de concurrentie op enkele belangrijke manieren:

Industrie specifieke MILAS software, een industrie add-on gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, is een uniek product dat industrie best practice oplossingen ondersteunt voor productie, inkoop, risico management, verkooplogistiek en financiën. De software compenseert direct bij variaties en helpt managers op die manier om juist te reageren op de veranderende voorwaarden, storingen te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren.

Milas software rekent op de mogelijkheden van de cloud en integreert met andere kritische software, inclusief MES-oplossingen (Manufacturing Execution System). Bijkomende voordelen zijn:

  • Order to Cash proces werd geoptimaliseerd voor de noden van de voedingsindustrie
  • Klant en product specifiek geavanceerd korting en premium systeem
  • Efficiënte bevoorrading van grondstoffen
  • Eindproduct data beheer geoptimaliseerd voor de hoge standaarden in voeder en voeding

Adifo's BESTMIX

Bovenop de MILAS software, assisteert ook de BESTMIX Formulatie software producenten van voeder en voeding bij het beheer van nutritionele waarden en recept specificaties, het snel aanpassen aan variaties in kosten, de aankoop noden en de ingrediëntenvoorraad. Vereisten met betrekking tot etiketten en productspecificaties worden naadloos geïntegreerd in de software. Dit maakt BESTMIX de optimale oplossing voor formulatie en beheer.   

Adifo is wereldwijd actief

Adifo is wereldwijd actief, met een reputatie voor internationale samenwerking, en blijft de belangrijkste ontwikkelaar van software systemen voor de landbouw, voeder en voedingsindustrie. Adifo, met haar uitstekende globale reputatie, bevindt zich in de ideale positie om de noden en belangen te behartigen van onze +600 klanten in meer dan 60 landen.

We gaan elke professionele uitdaging aan en proberen telkens te voldoen aan de specifieke professionele noden van de producenten van landbouwproducten. We gaan proactief op zoek naar werkbare oplossingen voor de huidige problemen die een negatief effect hebben op de supply chain in deze schommelende markt. Adifo staat klaar om uw rooskleurige toekomst te verzekeren.