Referenties

Kees Geerse, voormalig Global Formulation Specialist bij Provimi

Adifo faciliteerde de overschakeling naar de nieuwe Europese REACH wetgeving door een nieuwe software module voor BESTMIX te ontwikkelen. De REACH module vermindert de administratieve last en zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen formuleren binnen de opgelegde wettelijke grenzen.

Keilih Nyback, Chief Nutritionist bij Felleskjöpet Rogaland Agder FKRA

BESTMIX LIMS heeft de productiviteit van onze diensten verbeterd, gaande van stalen tot verwerking op afstand door BLGG voor rantsoenberekening. FKRA heeft ook zijn voederformulering verbeterd door het process te stroomlijnen en grondstoffen data te transformeren naar nieuwe waardes voor de ingrediënt matrix.

Luciano Roppa, voormalig Vice President Feed Solutions Provimi

Na de wereldwijde implementatie van de BESTMIX voederformuleringssoftware, implementeren we nu BESTMIX LIMS. De software zal ons onder andere helpen bij het beheren van NIR analyses van de verschillende sites. BESTMIX LIMS zal ons ook helpen bij de efficiënte evaluatie van de NIR data en bij de update van de ingrediënt matrix van BESTMIX voederformulering. Dit zal resulteren in een accuratere formulering en meer toegevoegde waarde voor onze klanten.

Patrick Vanden Avenne, CEO bij Vanden Avenne-Ooigem en voormalig President van FEFAC, European Feed Manufacturers' Federation

De voederindustrie in Europa staat voortdurend onder druk door nieuwe marktontwikkelingen en concurrentie. Grondstoffenefficiëntie is een belangrijke succesfactor in een steeds competitievere markt. Naar mijn ervaring weet Adifo hoe ze succesvol met deze uitdaging omgaan.

Jason Bulcock, Management accountant bij NWF Agriculture

We gebruiken BESTMIX LIMS, BESTMIX Feed formulation en MILAS ERP. We kozen voor Adifo omdat we op zoek waren naar een sector specialist binnen onze industrie die software oplossingen ontwikkelt en ondersteunt. NWF kan Adifo zeker aanbevelen.

Pagina's