Referenties

Dr. Jiao Peng, Technology Department at Cofco

BESTMIX LIMS helpt ons bij de efficiënte controle van de kwaliteit van onze grondstoffen. De software zorgt voor de standaardisatie van onze gegevens en kwaliteitscontrole processen. Ook de interface tussen BESTMIX Voederformulering en onze NIR instrumenten is heel waardevol.

De Heus

Rudolf de Bruin, Hoofd Formulatie Nederland bij De Heus Voeders

Wij gebruiken 1 centrale BESTMIX om meer dan 6000 formules in 30 fabrieken te optimaliseren. BESTMIX geeft ons niet enkel meer en accurate informatie maar laat ons ook toe om te communiceren tussen verschillende systemen met verschillende bestandsstructuren.

Bröring

Ulrich von Glahn, Geschäftsführer bij H. Bröring GmbH & Co KG

De MILAS ERP oplossing zorgt voor een volledige integratie van de administratie, productie, formulatie en kwaliteitscontrole van 6 productiefaciliteiten (via verschillende controle systemen) en meer dan 10 externe magazijnen.

Havens

Joris Kaanen, Managing Director bij Havens Feed

De Adifo consultants hebben een uitstekende kennis van de voederindustrie. Bij het beheren van ons MILAS ERP project gaven ze blijk van een nuchtere benadering en toonden ze veel toewijding bij het beheren van ons MILAS ERP project.

Lantmännen

Egon Gårdeson, Formulator bij Svenska Lantmännen

We gebruiken BESTMIX voor de samenstelling van ongeveer 1.600 recepten in 8 fabrieken. Door de uitgebreide multiblend functionaliteit en de sterke integratie met ERP en productie bespaart BESTMIX ons heel wat tijd. Daarnaast is de software steeds up to date met aankomende wetgeving en sectorvereisten.

Sunjin

Wonbae Kim, R&D Center voeder formulator bij Sunjin

Met 7 voederfabrieken in 4 klanten en meer dan 200 recepten verzekert BESTMIX voederformulering en BESTMIX LIMS ons van efficiente en accurate recepten. De Multiperiod Multiblend module biedt een optimale oplossing voor aankoophoeveelheden en posities, garandeert het beste gebruik van ingrediënten in verschillende productiefaciliteiten en vermindert grondstofkosten.

Pagina's