Door haar ervaring met voeder formuleren, boerderijrantsoenen balanceren en haar werk met voederbedrijven en voedingsdeskundigen in de zuivelindustrie, heeft Tami vaardigheden binnen verschillende toepassingsgebieden voor de software van Adifo. Daarnaast had ze de unieke kans om het (test)programma voor melkgenomica te ontwikkelen op het Geneseek-platform terwijl ze voor Neogen werkte. Door de contacten die ze tijdens haar carrière heeft gelegd, heeft ze een duidelijk overzicht van de sector en het potentieel om het Adifo-netwerk in Noord-Amerika uit te breiden. 

Ik ben blij dat ik bij Adifo kom werken en dat ik mijn achtergrond in de voedingsindustrie kan gebruiken om de activiteiten in Noord-Amerika uit te breiden. Met mijn leergierigheid en mijn motivatie om bedrijven te helpen ontwikkelen op basis van technologie voel ik me op mijn plaats bij Adifo. Ik kijk ernaar uit om van mijn nieuwe collega’s te blijven leren, mijn leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en mijn klanten te helpen hun activiteiten te verbeteren.”

tami smith

Na haar studies (Master of science in zuivelvoeding aan de Washington State University, 2000) bekleedde Tami verschillende functies in het gebied van onderzoek, voederformulering en zuivelvoeding.

Tami is ook lid van de raad van bestuur van Dairy Girl Network, een nationale organisatie die alle vrouwen in de zuivelindustrie ondersteunt bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze maakt momenteel ook deel uit van het Executive Committee for the Dairy Girl National Conference en is hoofd van de gastcommissie.

Tami woont met haar man Randy en hun 2 kinderen op hun melkveefamiliebedrijf in Pennsylvania, waar ze samen met Randy’s broer 200 melkkoeien houden.

Tami is bereikbaar via:

tasm@adifo.com
Tel +1 814.931.4224