Dinsdag 29 juni was het de laatste werkdag van onze collega Paul. Na 39 jaar dienst trok hij de deur achter zich dicht. We bedankten hem met een heerlijke wijnbox, een diner voor twee en een afscheidsvideo van collega’s. Zo wordt het in coronatijden toch nog een klein feest voor Paul. We nemen afscheid met een korte terugblik op zijn carrière. 

Paul startte op 1 november 1982 bij Adifo  en werkte vele jaren als product manager voor APROS, een software applicatie voor pluimvee, varkens en kalveren. Daarna heeft hij BESTMIX® for Food mee uit de grond gestampt en op de kaart gezet. Vervolgens heeft hij zich gespecialieerd in software voor kwaliteitscontrole en werd hij product manager van  BESTMIX® Quality Control. De laatste 2 jaar heeft Paul een belangrijke adviserende rol gespeeld bij de ontwikkeling van BESTMIX® SpecTrack.

 

Paul is doorheen zijn carrière steeds de man geweest die verfrissende ideeën in Adifo’s producten bracht. Hij wordt bij de collega’s vooral gewaardeerd als mentor en coach. Hij heeft verschillende medewerkers de knepen van het vak geleerd en goede raad gegeven.

Bedankt voor de jarenlange inzet

Vanuit Adifo willen wij Paul van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet. Paul was en is de man van het betere gesprek, met een brede waaier aan interesses: de beurs, startups, kunst en cultuur, reizen, enz. We wensen Paul dan ook heel veel plezier met al zijn hobbies en interesses. We zullen zijn tips missen.

Paul, bedankt en geniet met volle teugen van dit nieuwe hoofdstuk.