Adifo’s toegewijd team grijpt elke mogelijkheid om te communiceren met klanten of om platformen te creëren voor een onderlinge dialoog. Dit brengt een dubbel voordeel met zich mee. Als eerste blijft Adifo zo up-to-date van wat klanten verwachten van hun software oplossingen en kunnen zo efficiënt aanpassingen worden gemaakt, afgestemd op die noden. Ten tweede is het voor Adifo ook mogelijk om op deze manier continu updates en nieuwe producten promoten. Onze jaarlijkse seminaries worden georganiseerd om deze transparante communicatie hoog te houden.

Elk jaar organiseert Adifo een reeks internationale seminaries waar we belangrijke klant-gerelateerde onderwerpen bespreken, relevante informatie delen en waardevolle netwerkmomenten inplannen zodat de bezoekers zowel sectorkennis kunnen delen en opdoen. Over de jaren heen zijn deze evenementen gegroeid tot interactieve discussieplatformen die Adifo met trots organiseert.

Voor 2019 organiseerden we reeds drie seminaries. Hier zijn de data die u alvast kan blokkeren in uw agenda:

  • 25 september 2019: Wanssum, Nederland
  • 3 oktober 2019: Birmingham, VK
  • 1314 november 2019: San Diego, VSA
events

Wilt u een van deze events bijwonen? Vul dan onderstaand formulier in, en dan sturen we u zo snel mogelijk de gedetailleerde programma's toe. We hopen jullie daar alvast massaal te mogen ontvangen.

Please provide a valid Hubspot API key.