ADIFO introduceert nieuwe sectoroplossingen in MILAS

De Advanced Warehousing functionaliteit is een opmerkelijk onderdeel van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. De geavanceerde warehousing module (WHS), met aanzienlijke verbeteringen op vlak van opslag en transport, moet van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations een efficiënte en krachtige end-to-end business oplossing maken.  

 

Als Microsoft partner, die een toegevoegde waarde tot de verschillende voedingsindustrieën hoopt te leveren, heeft Adifo software de WHS functionaliteit geïntegreerd in de MILAS software. De MILAS Sales Pricing, Landed Costs en Advanced logistic functionalities zijn nu compatibel met de WHS in Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

grain silo MILAS industry solutions

Nieuwe functies

Onderstaande MILAS eigenschappen, in combinatie met WHS, ondersteunt onze klanten tijdens hun operationele processen:

  • Transport planning, loading en freight management maken gebruik van de WHS laadfuncties in combinatie met industrie specifieke add-ons: ondersteuning bij bulkactiviteiten (tanks, bakken, compartimenten in vrachtwagens), weegbrug en weegschaal integraties, laadplanning, beheer van dragers, kwaliteitsbeheer in combinatie met verscheping.
  • Proces voor productie en verscheping werd geoptimaliseerd voor bulk procedures
  • Bulk vehicle management met shipment cell informatie
  • Controle op besmettingen in voertuigen
  • Geavanceerde ondersteuning feed additive management
  • Integratie van WHS shipping met software voor bulk loading
  • Integratie van WHS load planning en freight calculation met software die routes bepaald

Deze eigenschappen kunnen ook gebruikt worden voor activiteiten verbonden aan aankoop en de transfer tussen verschillende faciliteiten.

Kortom, Adifo Software biedt zijn klanten een sterk verbeterde WHS module aan in Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Door een toegevoegde waarde te leveren aan de brede Microsoft gemeenschap en partner netwerk, streeft Adifo er opnieuw naar om haar missieverklaring te bevestigen: Adding value to nutrition industries.