MILAS MS Appsource

Als u in de voeder- en voedingsindustrie, in de meelsector of in de handel werkt, dan hebt u een ERP-systeem nodig dat de meest complexe bedrijfsprocessen automatiseert. Uw ERP moet niet alleen uw workflow automatisch stroomlijnen, maar moet u ook geld besparen. En dat is precies wat MILAS® doet.

Met MILAS® kunt u uw grondstofkosten aanzienlijk terugdringen dankzij de sterke integratiemogelijkheden (software voor formulering/receptbeheer, kwaliteitsbeheer, MES, weegbruggen ...) en sectorspecifieke modules.

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations doet dienst als de functionele kern waardoor MILAS® kan worden ingezet voor de meest complexe bedrijfsprocessen.

We kondigen dan ook met veel plezier aan dat MILAS vanaf nu beschikbaar is op ‘AppSource’, de eigen commerciële marketplace van Microsoft.

Gerard Marneth, CEO van Adifo, licht deze mijlpaal trots toe:

 

“Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations heeft het certificeringsproces met glans doorstaan. En sindsdien is onze MILAS®-oplossing dus ook beschikbaar op de commerciële marketplace van Microsoft (AppSource). Onze klanten profiteren zo van een nog grotere kwaliteitsgarantie en ook onze positie als ERP-aanbieder in de internationale voedingstoeleveringsketen wordt zo versterkt.

Onze ERP-oplossing ‘MILAS®’ creëert heel wat toegevoegde waarde voor Microsoft Dynamics 365 FO-gebruikers. Het helpt hen om het maximale uit hun bedrijf te halen zonder een beroep te moeten doen op dure en complexe op maat gemaakte ontwikkelingen.

We weten uit het verleden dat onze ERP-oplossing onmisbaar is gebleken voor de internationale markt van onze doelsectoren, zoals de sectoren voor voeder, meel, huisdiervoeding, premixen en grondstoffen. Om die reden beginnen we met deze overeenkomst met Microsoft een nieuw hoofdstuk in ons groeiverhaal. Die vormt de uitgelezen kans om waarde toe te voegen aan landbouwbedrijven over de hele wereld.”

 

BESTMIX CEO

Waarde toevoegen voor de voedingsindustrie: dat is precies wat we doen. Bedrijven in de voedingstoeleveringsketen kunnen nu eenmaal niet optimaal werken zonder een toekomstbestendige ERP-oplossing die is opgebouwd rond sectorspecifieke processen.

MILAS® beantwoordt aan de eisen van de competitieve voedersector en stelt u in staat om uw bedrijf te laten groeien en succesvol te zijn op de markt en geld te besparen door de automatisering. Zoek ons in de  AppSource, en grijp opnieuw de volledige controle over uw bedrijfsprocessen met MILAS®, de ERP voor voeder- en voedingsbedrijven.