Hoe software R&D-efficiëntie in tijden van corona kan maximaliseren

Over de hele wereld nemen landen steeds vaker ingrijpende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen: luchthavens sluiten de deuren, er worden reisbeperkingen opgelegd en de landsgrenzen worden volledig afgesloten.

Ons sociale leven is op grote schaal op een laag pitje gezet. Nu restaurants en andere eetgelegenheden gesloten zijn, moeten consumenten meer dan ooit creatief zijn om zelf hun eten klaar te maken.

Aangezien de duur van de crisis onzeker is en langer kan duren dan oorspronkelijk gedacht, proberen veel consumenten nieuwe producten uit. Supermarkten zien een stijgende vraag naar een gevarieerd aanbod aan kant-en-klaarmaaltijden, maaltijdboxen, soep enz. Dit biedt voedselproducenten een uitgelezen kans om hun productportfolio op de markt uit te breiden, nieuwe producten sneller te lanceren en hun merk te onderscheiden van de rest.

shopping corona

Werk samen met collega's in de veiligheid van het thuiskantoor

Binnen de afdeling productontwikkeling is centralisatie de sleutel tot succes, zeker nu veel werknemers thuiswerken.

Met BESTMIX® Recipe Management krijgt u de flexibiliteit om veilig van thuis uit samen te werken met collega’s. Een greep uit de voordelen van deze oplossing:

  • Ontwikkel en perfectioneer recepten die voldoen aan de vereiste voedingswaarden, labels enz.
  • Een centrale databank waar alle actuele en historische recepten en ingrediënten worden opgeslagen
  • Werk tegelijk aan dezelfde recepten en hou wijzigingen bij
  • Laat opmerkingen achter voor collega’s
  • Creëer productspecificaties die voldoen aan de regelgeving

Met deze software kan uw team recepten ontwikkelen en nieuwe producten lanceren, ook wanneer fysieke interactie tussen collega’s zo beperkt mogelijk moet blijven.

Zelfs in tijden van corona kan de R&D-afdeling op volle toeren blijven draaien om nieuwe en innovatieve producten in de rekken te krijgen!
 

Download de brochure om een idee te krijgen van het volledige aanbod van BESTMIX-software.