granovit adifo

Het Zwitserse diervoedingsbedrijf Granovit AG in Kaiseraugst en Adifo Software NV in het Belgische Maldegem bezegelen officieel de toekomst met de implementatie van de ERP-oplossing MILAS® en de voederformulerings- en kwaliteitscontrolesoftware BESTMIX®.

Granovit AG is de grootste onafhankelijke voederproducent van Zwitserland met productievestigingen in Kaiseraugst AG, Lucens VD en Gossau SG. Het bedrijf heeft meer dan 90 jaar ervaring in de diervoeding en streeft uitsluitend naar de hoogste kwaliteit en innovatieve diervoedingsoplossingen.

Granovit engageert zich maximaal voor een duurzame voederproductie en gezonde dieren. Of het nu gaat om runderen, varkens, pluimvee of paarden, om gezelschapsdieren of dieren uit de zoo, Granovit bekommert zich om de optimale voeding, de gezondheid en het welzijn van elk dier.

Andreas Fischer, CEO bij Granovit: “Van de teelt van de grondstoffen over de productie tot en met de levering: de bestanddelen van onze producten kunnen op ieder ogenblik worden getraceerd. Voor elke diersoort stellen onze experten een optimaal voeder samen, dat uit de kwalitatief beste ingrediënten, vitaminen, sporenelementen en supplementen bestaat. Om aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen te blijven voldoen, ontwikkelen wij onze voederoplossingen in samenwerking met internationale technologie-experten.” 

Na een grondige selectie heeft Granovit AG besloten om een partnerschap aan te gaan met Adifo Software NV en de bedrijfsstrategische softwaretools MILAS-ERP alsook de BESTMIX-voederformuleringsoplossingen te implementeren. 

Andreas Fischer gaat verder: “We waren op zoek naar een softwareoplossing die de bijzonderheden van onze onderneming ondersteunt, maar ons tegelijkertijd ook naar een hoger niveau op het vlak van automatisering brengt.  Een ERP-oplossing moet de toekomstige groei van ons bedrijf ondersteunen en ons vooral helpen om onze klantgerichtheid en onze productie nog verder te verbeteren en te optimaliseren. Daarenboven wilden we onze voederformulering alsook de kwaliteitscontrole naar een hoger, meer geautomatiseerd niveau brengen.  Met MILAS-ERP en BESTMIX, die perfect in elkaar geïntegreerd zijn, biedt Adifo al decennialang beproefde functionaliteiten voor onze sector en kiest daartoe voor een uitstekende projectaanpak. Wat vooral opvalt, is de knowhow die in beide oplossingen wordt weerspiegeld. Daaruit blijkt de grote expertise van Adifo in België en van de medewerkers van het bedrijf. Bij Granovit zijn we er dan ook van overtuigd dat we met de software van Adifo de beste oplossingen voor onze sector krijgen, zonder overdreven veel aanpassingen of workarounds te moeten doorvoeren.”

andreas fischer

 

Bernd Luts, Sales and Marketing Director bij Adifo:

“We zijn erg trots dat we Granovit AG hebben kunnen overtuigen van onze oplossingen voor de voedingsindustrie en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Met onze specifieke kennis over de sector en onze meer dan 45 jaar ervaring in de diervoederindustrie, gecombineerd met onze geïntegreerde softwareoplossingen, zijn wij ervan overtuigd dat onze oplossingen Granovit zullen ondersteunen in hun toekomstige groei. Deze overeenkomst is een uitstekende gelegenheid om een expert in diervoederproductie uit Zwitserland via onze softwareoplossingen een bijzondere meerwaarde te bieden.”

 

bernd_luts_circle

Meer info over Granovit: https://www.granovit.ch/de/