BESTMIX® Software heeft Nirvention overgenomen, een hoogtechnologisch softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in software voor realtime kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole, materiaalidentificatie en parametervoorspelling

Bestmix Nirvention

Over Nirvention

Nirvention biedt een reeks producten genaamd triPAT ident, triPAT process en triPAT quant. De software leest het NIRspectrum van inkomende grondstoffen in-line, tijdens de productie, identificeert in real time het exacte materiaal en bepaalt de kwaliteit en voedingswaarden. Zo zal het systeem bij de invoer van grondstoffen het product evalueren en bevestigen of het materiaal precies is wat u hebt besteld en of de kwaliteit voldoet aan de vereisten. Met het in-line product triPAT process kan productieafval aanzienlijk worden verminderd. Dit wordt bijvoorbeeld toegepast in extrudeerprocessen om afval te verminderen met behulp van voorspellende metingen en algoritmen. 

Over BESTMIX®

BESTMIX® Software biedt een unieke reeks softwaretools specifiek voor de voedingsindustrie: receptuurbeheer, ‘least cost’-formulering, kwaliteitsgegevensbeheer, rantsoenberekening, productieoptimalisatie, clouddiensten en ERP. Meer dan duizend bedrijven en ondernemingen en duizenden fabrieken in meer dan zestig landen gebruiken BESTMIX®-software om hun klanten van dienst te zijn, efficiënter te werken en hun rentabiliteit te verhogen door hun productie en hulpbronnen te optimaliseren, optimale prestaties van dieren te bekomen en de kwaliteit van dierlijke en menselijke voedingsproducten en premixen te verbeteren. 

 

 Als het gaat om het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor de hele toeleverings- /productieketen en het maximaliseren van de efficiëntie, is de BESTMIX®-software uniek. 

 

 Als enige softwareleverancier wereldwijd die een A-to-Z, probleemoplossend en merkversterkend kader biedt, maakt BESTMIX® elke stap in het proces gemakkelijker. Van aankoopbeslissingen tot kwaliteitscontrole en van klantenondersteuning tot logistiek: het uiterst ervaren BESTMIX®-team zal voedingsdeskundigen, productontwikkelaars, aankoopmanagers en kwaliteitsmanagers helpen om succes te boeken.  

BESTMIX®- Nirvention

De expertise en knowhow van Nirvention en BESTMIX® zullen elkaar versterken en ons in staat stellen om onze klanten sneller meer en betere tools aan te bieden, legt Gerard Marneth, CEO van BESTMIX® Software, uit. Als innovatief bedrijf zijn we altijd op zoek naar manieren om onze kennis uit te breiden en onze diensten en software te verbeteren om onze klanten te helpen hun processen, kwaliteit, duurzaamheid en winstgevendheid te verbeteren. Ed van Waardenberg, oprichter van Nirvention, is enthousiast over de samenwerking met BESTMIX®. Deel uitmaken van het internationale BESTMIX®-team, de marktleider in de voedingsindustrie, en samenwerken met een team van zeer gerespecteerde, doorgewinterde professionals is een eer en zal het bereik van onze producten en diensten naar onze huidige en toekomstige klanten vergroten.