Doeltreffend zijn is fantastisch. Maar tegelijkertijd precieze voorspellingen over voedingsmodellen bieden in uw rantsoenresultaten is nog beter. In de nieuwe FaaS-versie 1.19 is het concept van algemene mixen toegevoegd aan de software. Zo kunt u automatisch BESTMIX Core-formuleringen van premixen, krachtvoer en aanvullend voeder van verschillende vestigingen naar de databank in de cloud sturen als algemene mixen. Die kunnen vergrendeld worden (om veiligheidsredenen) of toegankelijk zijn voor de rantsoenadviseur en onmiddellijk gebruikt worden voor rantsoenformulering met behulp van FaaS. Zo kunnen FaaS-gebruikers niet alleen profiteren van een meer gestroomlijnde workflow, maar zullen ze ook een preciezere NRC- of CNCPS-modelevaluatie krijgen, aangezien rekening wordt gehouden met de individuele componenten van alle premixen, concentraten en aanvullende voeders tijdens de optimalisatie en de evaluatie van het model.

Bovendien beschikken de tools voor rantsoenberekening en receptformulering nu over de fantastische mogelijkheid om elk optimalisatieresultaat te vergelijken tijdens een sessie waarbij het rantsoen of recept veranderd wordt. De FaaS-tool zal elk geoptimaliseerd resultaat in de recepten, concentraten en rantsoenen opslaan. Op het scherm dat de resultaten vergelijkt kan de gebruiker zien waar en wanneer veranderingen zich voordoen in het uiteindelijke optimalisatieresultaat. U kunt de prijs en samenstelling voor elke optimalisatiestap vergelijken.

Wilt u de nieuwe functies en andere pluspunten van versie 1.19 bekijken? Bekijk de volledige release notes hier in ons klantenportaal.

pedl

Kunnen wij u helpen?

Wil u weten welk Adifo product het beste aanleunt bij wat u nodig heeft? Of wil u gewoon meer informatie over onze oplossingen? Contacteer ons en we helpen u graag verder.