Een allesomvattende software oplossing voor de productie van dierenvoeder moet zowel een kwalitatief hoogstaand eindproduct afleveren alsook de job van de producent vergemakkelijken. Adifo’s BESTMIX® garandeert nu al recepten aan de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijk kost. Met de nieuwe eigenschap in BESTMIX®, ontlast Adifo nu ook de adviseurs, labo’s en boeren omtrent het nemen en analyseren van monsters. Adifo introduceert daarom haar nieuwe sample basket.

sample basket

De Sample Basket

Adifo’s Sample Basket in BESTMIX® elimineert de nood om monster data, afkomstig uit labo’s, manueel in te voeren. Deze sample basket bevindt zich in de cloud en is zo direct toegankelijk door het labo, de adviseur en de boeren. Heel wat labo’s hebben reeds ingestemd om samen te werken: Eurofins, Rockriver, Dairy Lands, Agri Analyse, MVTL, Masterlab en Nutriopt tot nu toe. Later volgen er nog meer. Werken met de sample basket omvat heel wat voordelen. Het spaart tijd en geld uit, zorgt ervoor dat zowel boeren en adviseurs efficiënter werken en laat gebruikers meer monsters te verwerken in minder tijd. Daarbovenop laat de sample basket het toe om meerdere geavanceerde monsters te verwerken, gemiddelden te nemen, bepaalde monsters uit te sluiten etc.

Zoals u kan zien zijn de potentiële voordelen van deze sample basket eindeloos. Indien u meer wenst te weten over de sample baset, aarzel dan niet om ons te contacteren. Werkt u samen met een labo dat niet werd vermeld in de bovenstaande lijst maar u wil wel werken met de sample basket? Contacteer ons vandaag nog.