Beste klant

 

Ik ben afgelopen december begonnen met mijn functie bij Adifo en ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de mensen, de goede reputatie van onze klanten en de rijke functies van onze producten. Er zijn veel dingen en initiatieven die ik met u wil delen, maar helaas moet ik het in een van mijn eerste mededelingen over de coronacrisis hebben. Ik deel liever goed nieuws met u, zoals de start van de bouw van ons nieuwe kantoor in België, de grote uitbreiding van ons ontwikkelingspersoneel met een nieuw dochterbedrijf in Polen of de aanwerving van twee senior sales executives in de VS. De coronacrisis is een humanitaire crisis die ons allen treft en we hebben allemaal dezelfde zorgen en nemen min of meer dezelfde voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van de ziekte te voorkomen.

 

Bij Adifo hebben we het geluk dat de mogelijkheid om thuis te werken binnen de aard van ons bedrijf en onze sector ligt. We waren allemaal klaar om thuis te werken zodat de overgang naar 100 % thuiswerken vlot verliep. Natuurlijk missen we allemaal het persoonlijk contact, maar we gebruiken allemaal webcams tijdens onze videogesprekken en vergaderingen. Dat helpt om de kloof te overbruggen tussen in quarantaine zitten en ‘business as usual’.

 

Het coronavirus heeft in de eerste plaats een impact op onze gezondheid, maar ook op de wereldeconomie. In deze onzekere tijden kan ik u verzekeren dat de Adifo-gemeenschap uitgebreid wordt gemobiliseerd om de continuïteit van haar activiteiten te verzekeren en u in staat te stellen uw werk naar behoren uit te voeren.

gerard marneth

Continuïteit van het werk van onze teams 

Het is onze plicht om de gezondheidsvoorschriften strikt na te leven en onze werknemers, klanten, partners en activa te beschermen. Daarom werken al onze werknemers en medewerkers thuis. Adifo zet al jaren processen en technologie in om haar personeel in staat te stellen efficiënt op afstand te werken in de beste omstandigheden. Aanvragen van onze klanten worden afgehandeld volgens dezelfde hoge normen als u van ons zou verwachten.

Continuïteit van onze oplossingen

Adifo heeft een IT-bedrijfscontinuïteitsplan dat de veiligheid van onze systemen en de beschikbaarheid van onze oplossingen en diensten garandeert. Enkele weken geleden werd er een crisismanagementteam met de operationele leiders van Adifo ingericht. In deze uitzonderlijke context komen we elke dag samen om kritieke situaties te detecteren, te analyseren, erop te reageren en anticiperen en alle nodige beslissingen in realtime te nemen.

Continuïteit van ons engagement

Net als honderden bedrijven gebruikt u dagelijks onze software om uw activiteiten te beheren. Als deskundigen op het gebied van softwareoplossingen voor diervoeder en voeding voor de mens is het onze plicht om zeer bekwaam te zijn, vandaag nog meer dan gisteren in deze zeer onzekere tijden, om u de inzichten te geven die u nodig hebt om uw beslissingen met een gerust hart te nemen. Onze teams staan altijd voor u klaar.

Continuïteit van onze service

Onze klantendienst blijft beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt u ons bereiken.


De medewerkers van Adifo, waaronder ikzelf, hebben alles in het werk gesteld om deze crisis en de nasleep ervan samen met u het hoofd te bieden om uw problemen aan te pakken en uw risico’s zo veel mogelijk te beperken.


Bij Adifo willen we u bedanken voor uw jarenlange vertrouwen in onze producten en diensten. Dit is ook een goed moment om uw processen te bekijken en manieren te vinden om ze te verbeteren. We zijn al enkele nieuwe projecten samen met klanten gestart waarin we deze tijd te gebruiken om hun processen en activiteiten te verbeteren, met als doel uit de crisis te komen met een organisatie die sterker is dan voor het begin van deze periode.

In onze volgende communicatie zal ik u meer vertellen over ons nieuwe gebouw, onze plannen om seminars en andere klantenevenementen in dat gebouw te organiseren, en u voorstellen aan Edward Harof, die begon als Sales Executive MILAS ERP voor de VS en Canada, en Tami Smith, die begon als Sales Executive BESTMIX voor diezelfde marktregio.  Ik zal u ook ons nieuwe ontwikkelingscentrum in Wroclaw, Polen voorstellen, waar we begonnen zijn met 5 Software Engineers en binnenkort zullen uitbreiden tot 15.

Blijf veilig en gezond!


Vriendelijke groeten,

 

Gerard Marneth
CEO Adifo