De uitdagingen in de feed en food industrie worden voortdurend complexer. Met de steeds groeiende wereldbevolking kijken we verwachtingsvol en met de nodige fascinatie uit naar hoe de feed industrie er zal uitzien in 2020 en ook verder, in 2050, als de verwachte bevolkingscijfers de 9 miljard zullen overschrijden.

prodman

Hoe zal de technologie evolueren?  Welke impact heeft dit op onze software en dienstverlening? En vooral: hoe kunnen we de input van de industrie vertalen naar werkbare platforms voor onze klanten?  Dat zal het werkveld worden van onze 3 Product Managers, die we u graag en met trots aankondigen.

Wat is een product manager?

Een Product Manager speelt tegelijk een strategische en tactische rol. Je kunt hem/haar beschouwen als de CEO van een product en als dusdanig moet hij alle problemen oplossen, die op gelijk welk niveau kunnen optreden. Concreet betekent dit dat hij zich goed in zijn industrie inwerkt, zich grondig informeert over de noden en wensen van de industrie, wetgevingen opvolgt, luistert naar zowel managers als eindgebruikers en input geeft aan het ontwikkelteam. Hij vormt als het ware een schakel tussen de industrie en gebruikers enerzijds en de platform eigenaar, sales & marketing, consultants en het ontwikkelteam anderzijds.

Wie is wie?

Adifo is actief in de feed en food industrie en onderscheidt daarin 6 werkvelden: Feed, Food, Petfood, Farm Advice, Premix and Aqua. Na een grondige selectie kondigen we met trots ons team van product managers aan die in deze werkvelden actief zullen zijn:

Lynn Verstrepen

Lynn Verstrepen zal actief zijn als Product Manager BESTMIX voor Feed, Petfood en Aqua. Lynn werkt als sinds 2011 voor Adifo. Tot nu toe is ze bij onze klanten gekend als consultant voor feed formulation en heeft ze zich al een paar jaar ingewerkt als specialist in de petfood industrie.

Lynn: “Ik kijk ernaar uit om me nog meer te verdiepen in de noden en wensen van onze nichemarkt en om in gesprek te gaan met alle stakeholders. Op deze manier kunnen we als Adifo nog meer added value bieden in de toekomst. Je zal me kunnen vinden op de internationale vakbeurzen en events en sta altijd open voor een interessant gesprek.”

Lynn is afgestudeerd als bio-ingenieur in milieutechnologie. Samen met haar partner Pascal combineert ze in haar vrije tijd heerlijke dinertjes met de verbouwingen aan haar huis. Verder is ze dol op volleybal en haar kat Osito.

Lynn

Peter De Letter

Peter zal actief zijn als Product Manager BESTMIX voor Premix/Specialty feeds en Customer Service/Rantsoen. Hij is al 7 jaar actief als BESTMIX consultant en was de afgelopen jaren deel van de BESTMIX Product Board als Rantsoen specialist en kenner van de Noord-Amerikaanse markt.

Peter De Letter: “Onze FEED industry heeft enorme uitdagingen voor de toekomst. Het wordt een boeiend verhaal om de innovaties te vertalen naar onze producten en deze in te zetten in de praktijk om zo de efficiëntie in de keten te verhogen alsook de boeren en producenten extra te ondersteunen. ”

Peter is afgestudeerd als Bio-Ingenieur Milieutechnologie. Hij is getrouwd met Robyn en trotse vader van 2 kinderen. Hij houdt van muziek, speelt ook zelf gitaar in een band en geniet van tijd met zijn gezin, honden en katten.

pedl

Kathleen De Badrihaye

Kathleen zal actief zijn als BESTMIX product manager voor Food. Ze heeft al 9 jaar ervaring als consultant voor BESTMIX Food en BESTMIX LIMS. 

Kathleen: “Ik ben al vele jaren enthousiast over ons product en hoe het zich evolueert. Steeds strengere etiketteringswetgevingen, een correcte kwaliteit aan de juiste prijs leveren, nieuwe trends in voeding, … Het zijn allemaal zaken die de job interessant maken. Ik zie het als een boeiende uitdaging om de vinger aan de pols te houden en de verwachtingen van onze klanten te vertalen naar werkbare software die ook future proof is.”

Kathleen is afgestudeerd als Professional Bachelor in de Biotechnologie. In haar vrije tijd biedt ze administratieve ondersteuning in de meubellakkerij van haar partner Bjorn. Ze delen een grote passie voor Zuid-Afrika en reizen er dan ook verschillende keren per jaar heen. Daar kan Kathleen haar hobby als fotografe, gespecialiseerd in Wildlife, naar hartenlust uitoefenen.

Kathleen De Badrihaye

Kunnen wij u helpen?

Wil u weten welk Adifo product het beste aanleunt bij wat u nodig heeft? Of wil u gewoon meer informatie over onze oplossingen? Contacteer ons en we helpen u graag verder.