Ontmoet ons in zaal 102, stand 2557

VIV Asia, in Bangkok van 13 - 15 maart, is het ideale moment om even binnen te springen op de stand van Adifo en onze software oplossingen te ontdekken, zoals de wereldbekende BESTMIX Formulation as a Service. Dit bekroonde platform, dat zich in de cloud bevindt, is nog steeds de meest innovatieve manier waarop informatie wordt uitgewisseld tussen voedingsexperten, formulatoren en de buitenwereld.  

Hieronder vind je 4 redenen waarom een bezoek aan de Adifo stand op VIV Asia helemaal bovenaan je lijst hoort te staan.  

 

VIV Asia Logo

1. Een enkele oplossing om TMR en Robot Feeding te combineren

Door klanten te laten vertrouwen op de multi-animal mogelijkheden van het platform, laat Adifo hen het beste combineren uit verschillende werelden. Koppel de bewezen accuraatheid van de Europese voeder inname modellen, die vertrouwen op robot feeding, met de voeder accuraatheid van TMR in CNCPS of NRC modellen. Dit unieke concept biedt gebruikers een nooit geziene flexibiliteit wanneer voldoende rantsoen advies moet worden voorzien, ongeacht de omliggende omstandigheden.  

2. Maak je geen zorgen om je proefgegevens

Adifo ondersteunt gebruikers bij het verwerken van steekproefgegevens. Met behulp van onze Sample Basket, die zich in de cloud bevindt, wordt labo data automatisch verzameld en opgeslagen. Deze oplossing maakt manuele data invoering volledig overbodig. Vertrouw op Adifo om zorgeloos stalen te nemen en data vervolgens in te voeren. Deze tool biedt bovendien ook hulp bij het nemen van gemiddelden, het mengen van verschillende stalen en het definiëren van het gewogen gemiddelde bij gecombineerde stalen.

3. Ken je winst op voorhand

Het ultieme doel van elk bedrijf is winst creëren. BESTMIX bevat geavanceerde simulatie tools waarmee je snel en makkelijk winst en andere financiële parameters voorspelt. Ook rantsoenen of dieren economisch evalueren wordt kinderspel. Of je deze voorspelling nu wil baseren op lichaamsgewicht, gewicht van het karkas, melk of vlees, Adifo’s platform levert de meest accurate prognose. Met BESTMIX stijgt de verkoop omdat het klanten toont hoe ze hun inkomen kunnen laten stijgen.

4. Ontdek Adifo's nieuwe look

Met onze laatste logo update alweer 10 jaar geleden, beslisten we dat het tijd was voor iets nieuws. Sinds onze laatste rebranding slaagde Adifo erin te groeien op verschillende niveau’s. Niet enkel werden de buitenlandse markten verder uitgebreid, ook de huidige producten werden steeds verder ontwikkeld. Adifo had nood aan een logo die deze positieve evolutie weerspiegelde. Na zorgvuldig wikken en wegen, zijn we nu klaar en enthousiast om onze nieuwe look voor te stellen. Kom langs en ontdek ons nieuwe logo, website en online ervaring. Door de nieuwe lay-out slaag je erin sneller de nodige info terug te vinden. Bezoek ons op VIV Asia en wordt verrast!