Victam International 2019, in Keulen, Duitsland, van 12 – 14 juni, is het ideale moment om even langs te komen en Adifo’s BESTMIX en MILAS software te ontdekken. Bezoek onze stand en leer meer over hoe onze strategische software u helpt om producten van hoge kwaliteit samen te stellen, te produceren en op de markt te brengen. Telkens aan de beste prijs en op de meest efficiënte manier. Ga voor tevreden klanten met software die u gidst door de volledige productie en het logistieke proces.

Hieronder vind je 4 redenen waarom een bezoek aan de Adifo stand op Victam International 2019 bovenaan je to-do lijst moet komen te staan. 

Victam International 2019

1. Win klanten door deskundig advies te geven

Is het jouw taak om de productie efficiëntie van je klanten te verhogen? Gebruik BESTMIX FaaS om de kennis van experten om te zetten in op maat gemaakt klantenadvies. Vertrouw op deze cloud-based tool om perfect gebalanceerde rantsoenen te bepalen tegen de laagste kost voor elk individueel type dier in elke fase van de productie (gewichtstoename bij een bepaald lichaamsgewicht, melkproductie in een bepaalde lactatieperiode, etc.). Adifo’s BESTMIX FaaS  laat u voederformulatie en rantsoenberekening combineren in een uniek “MultiAnimalType - MultiModel – MultiUser” concept. Gebruik een industriestandaard model (zoals CNCPS, NRC, Feed into Milk...), of creëer een eigen model en wissel af tussen de verschillende modellen voor elke afzonderlijke klant of project. Breng klanten en collega’s snel op de hoogte via de cloud.

2. Maak je geen zorgen over je monstergegevens

Adifo ondersteunt gebruikers bij het verwerken van monstergegevens. Met behulp van onze Sample Basket, die zich in de cloud bevindt, wordt labo data automatisch verzameld en opgeslagen. Deze oplossing maakt manuele data invoering volledig overbodig. Vertrouw op Adifo om zorgeloos monsters te nemen en data vervolgens in te voeren. Deze tool biedt bovendien ook hulp bij het nemen van gemiddelden, het mengen van verschillende monsters en het definiëren van het gewogen gemiddelde bij gecombineerde monsters.

3. Lever de beste kwaliteit tegen de laagste kostprijs

Recepten creëren van optimale kwaliteit die tegelijk ook goedkoop te produceren zijn, is een grote uitdaging voor voedingsdeskundigen. Efficiënt reageren op de wisselende prijs en kwaliteit van grondstoffen vereist een zekere flexibiliteit. Met formulatiesoftware, zoals BESTMIX Feed Formulation, slaagt u erin producten te formuleren terwijl u rekening houdt met de meest gedetailleerde kwaliteitsbeperkingen: nutritionele vereisten (zoals energie, verteerbare aminozuren, vetzuren), technische productspecificaties (textuur, kleur, densiteit, etc.) en andere productie gerelateerde beperkingen. Even belangrijk is dat u de juiste formulatiesoftware integreert met een tool voor kwaliteitscontrole. Een krachtig systeem voor kwaliteitscontrole – zoals BESTMIX Quality Control – biedt een platform aan dat kwalitatieve informatie omtrent grondstoffen verzamelt. Dit is van grote waarde voor het formulatie departement. Voederformulatie software en kwaliteitscontrole combineren zorgt voor meer flexibiliteit en accuraatheid om effectief de verwachte kwaliteit te leveren.  

4. Maak je werkstromen efficiënter

Gebruik MILAS om de processen rond aankoop, opslag, verkoop en facturatie volledig te stroomlijnen. Vertrouw op een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem dat voldoet aan de wensen van de dierenvoeder sector en ervoor zorgt dat je betere beslissingen neemt met minder risico’s. MILAS biedt voeder “best practice” workflows en voeder specifieke functionaliteiten. Vertrouw op MILAS voor contractbeheer, prijsbepaling bij aan- en verkoop, logistieke ondersteuning, inkoopbeheer, dier en vee beheer, voeder productie en voeder veiligheid, grondstoffen handel en risicobeheer, E-commerce en integratie met third party software zoals software voor kwaliteitscontrole, formulatie en productie software.