Bezoek Adifo aan stand A2957

Breng ons een bezoekje op IPPE in Hannover van 12 tot 14 februari en ontdek Adifo’s revolutionaire BESTMIX Formulation as a Service. Dit bekroonde platform, dat verschillende partijen toelaat samen te werken in de cloud, transformeert nog steeds de manier waarop informatie wordt uitgewisseld tussen voedingsexperten, nutritionisten uit één bepaalde fabriek en de buitenwereld. Op IPPE zetten we enkele specifieke kenmerken van dit platform nog eens extra in de verf. 

Hier zijn 4 redenen waarom een bezoek aan de Adifo stand het hoogtepunt van je bezoek aan IPPE zal worden. 

IPPE logo

1. Combineer TMR en automatisch voeren in één oplossing

BESTMIX Formulation as a Service laat gebruikers toe om verschillende diermodellen met elkaar te combineren en zo het beste van verschillende werelden in één enkele oplossing te verenigen. Combineer de bewezen accuraatheid van Europese voederopname modellen, die rekenen op automatische voedermethodes, met de bevestigde nauwkeurigheid van TMR in CNCPS of NRC modellen. Dit prijswinnende concept biedt gebruikers de nodige flexibiliteit aan om telkens opnieuw efficiënt rantsoenadvies te geven, ongeacht de omstandigheden.   

2. Vertrouw ons je monstergegevens toe

Adifo ontlast gebruikers bij het verwerken van monstergegevens.  De manuale invoer van gegevens werd overbodig gemaakt door het aanmaken van een Sample Basket in de cloud, die alle relevante labo info verzamelt en opslaat. Data uit labo’s wordt simpelweg verzonden naar de Adifo cloud en automatisch opgeslagen in de desbetreffende Sample Basket.  Zo kunnen gebruikers zorgeloos monsters invoeren. Eens de testresultaten beschikbaar zijn in de Sample Basket zijn deze ook volledig klaar voor verwerking. De tool biedt verder ook bijkomende hulp bij het nemen van gemiddelden, het combineren van verschillende stalen en bij het definiëren van het gemiddelde gewicht van de gecombineerde stalen in kwestie.

 

3. Voorspel uw winst

De belangrijkste parameter voor eender welke boerderij of dierkwekerij is de mogelijke winst. BESTMIX biedt geavanceerde simulatie tools aan om winst en andere financiële parameters accuraat te voorspellen. Plaats met een gerust hart al je vertrouwen in ons product, of je nu rantsoenen of dieren economisch wil gaan evalueren. Welke invalshoek u ook neemt (gewicht van levend dier, karkas, melk- of vleesproductie) ons platform laat u toe de meest accurate voorspellingen maken. Door uw klanten te tonen hoe zij hun inkomsten kunnen verhogen ongeacht hun voerkosten wint u niet enkel hun vertrouwen, maar laat u ook uw verkoop stijgen!

 

4. Ontdek Adifo's nieuwe look en website

Het is ondertussen al 8 jaar geleden dat ons huidige logo gelanceerd werd. Intussen slaagde Adifo er niet enkel in om haar internationale markten uit te breiden, maar het verzekerde ook de verdere evolutie van haar producten. Een nieuw logo was nodig om deze groei te weerspiegelen. Na maanden van beraadslaging zijn we nu volledig klaar om het nieuwe Adifo logo te lanceren. Een rebranding omvat natuurlijk meer dan een logo update. Daarom kunnen wij u met trots ook onze nieuwe website voorstellen op IPPE. De nieuwe en verbeterde lay-out van ons online platform verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en maakt het mogelijk om de nodige informatie in een sneltempo raadplegen. Bezoek ons op IPPE en ontdek Adifo’s nieuwe stijl. Alle bezoekers ontvangen bovendien een leuke verrassing.